Thursday, 21 March 2013

ABBY jual n*n*k pada VVIP tua di London
Abby dicerai dengan Norman Hakim sebab perbuatnnya. Padan Takiyuddin dan Tamrin Ghaffar tak berani melamar dan cuba.... masih tabiat artis menyundal

Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.


Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan?

Inikah private jet yang bawak pembawa watak Ustazah Abby Abady?
Abby  ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg  dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.

Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu? Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.
Abby sedang dalam aksi munafik

Ini peringatan kepada Abby, 

Jika beliau tidak menghentikan keceluparannya mempermainkan agama, mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan, saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini.
Kita tidak mahu mendedahkan pada setiap persembahan pentas sebelum ini beliau sering sebilik dengan teman lelakinya malah sering meminta penganjur menyediakan bilik bersebelahan bila mereka ada pertunjukan pentas secara bersama.

Tetapi kita juga ingin tahu wang siapa sebanyak RM20,000 yang Abby minta bagi menjayakan majlis harijadi anaknya. Tidak cukup RM50,000 di London!
Hanya gambar. Bukan kedai Abby
Rumah Kedai di Taman Melawati itu pun kita tahu datang daripada siapa? Jangan berselindung di sebalik penjualan jubah sedangkan hakikat sebenar ada yang tahu puncanya.Ini juga akan didedahkan sekiranya Abby tidak bertaubat dan meminta maaf kepada rakan-rakan yang beliau kafir serta sesatkan selama ini. Jangan tunjuk baik sangat Abby!

Jangan selak kain orang lain kalau kain sendiri koyak rabak! Jangan satu jari menuding kepada orang lain sembilan jari lagi menuding ke diri sendiri..!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers