Thursday, 28 March 2013

Video seks Nurul Izzah?MalaysianInsider melaporkan:
PETALING JAYA, 26 Mac — Selepas Datuk Seri Anwar Ibrahim, pejuang siber Umno sekarang bercadang menyerang anak perempuannya Nurul Izzah Anwar dengan video seks untuk merosakkan imej bersihnya, dakwa Datuk Saifuddin Nasution Ismail hari ini.

Setiausaha Agung PKR itu mendakwa, beliau dan beberapa pemimpin lain dijemput oleh agen “Umno-BN” untuk melihat beberapa keping gambar video seks dikatakan melibatkan Nurul Izzah (gambar), ahli parlimen Lembah Pantai dan kedua yang melibatkan bapanya. - TMI
ePaper Harakah. Harakah cetak versi digital untuk langganan.
Homestay Tempayan Hijau Penginapan budget di Parit Buntar
Harap-harap berita ni tak betul. Harap-harapnya berita ni cuma sekadar strateji PKR buat 'forward defence'.

Tapi bila fikir balik, dalam politik memang takdak yang mustahil, tambah-tambah bagi Umno yang memang sebelum-sebelum ni tak kisah pun pasai hukum hakam dan moral.

Tambah-tambah lagi la dalam keadaan nyawa Umno BN sekarang ni macam telor di hujung tanduk, kalau kalah dalam PRU13 ni hampir pasti Umno BN akan berkubur, lebih pada tu pun dema sanggup buat.

Apa pun, aku harap sangat tak keluar la video seks yang melibatkan Nurul Izzah tu, kesian kat golongan Ustaz terutama sekali yang dalam PAS, takut depa pun teringin nak tengok dan curi-curi tengok, takut terkantoi... Hahaha...

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Followers